Tesla laten wrappen

300+ kleuren | Kwaliteit en garantie | 400 meter vanaf Telsa Service Center in Groningen

Wat is carwrapping?

Car wrapping is letterlijk het inpakken van uw auto met behulp van een speciale vinylfolie. De auto word rondom volledig beplakt op de autolak. Hierdoor krijgt de auto een nieuwe look waardoor uw Tesla er splinter nieuw uitziet. Nadat u de wrapfolie wilt verwijderen ziet uw lak er nog strak uit.

Wrapfolie soort

De folie die gebruikt wordt is van het merk “Avery” en is speciaal ontwikkelt voor het beplakken van auto’s. Door gebruik te maken van hitte is de folie extreem vervormbaar waardoor uw auto er strak uit komt te zien.

Waarom uw Tesla wrappen?

De technologie van auto’s blijft zich innoveren en meer mensen kiezen voor Tesla. Het (land) bedrijf Tesla levert goed uitgeruste voertuigen, maar met een beperkte samenstelling van kleuren. Dit heeft als gevolg dat voorbijgangers geen “unieke” technologische auto voorbij zien rijden, maar zich afvragen is dit niet een van de zovelen.

Bij Teslawrappen.nl bieden wij meer dan 200 kleuren om uw tesla uniek te maken. De wrapfolie beschermt de auto lak tegen lichte krassen waardoor uw Tesla er na een paar jaar nog strak uitziet.

Uw Tesla Laten Wrappen?

Wij wrappen uw Tesla:

Model S
Model 3
Model X
Model Y

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact opnemen